Pozor změna - nový způsob placení
informace z března 2014

Letošní velký zájem, ale také to co se stalo minulý rok nás přivedlo k tomu, že by jsme letos trochu změnili systém placení.
Minulý rok se stalo, že se přihlásilo 850 bajkerů (to byl limit) a zapsali jsme dalších asi 150 náhradníků. Další bajkery jsme museli odmítnout, s tím že není místo. No a z těchto skoro 1000 bajkerů nakonec přijelo "jen" 730 a to nebylo špatné počasí. Dalo by se říct, že kolem 200 lidí se přihlásilo, nezaplatilo a nepřijelo. A tím vlastně "blokovali" místa těm, co přijet chtěli a nemohli. Otázka je jestli je to dobře...
Proto jsme se rozhodli, že to letos zkusíme jinak:
Letos budou muset dopředu zaplatit všichni, aspoň týden dopředu (kromě účastníků ze zahraničí). Ti co chtějí zaplatit 200, tak pro ně se nic nemění, do 28.4. platí nižší cena (současně je to termín pro zaplacení triček). Ostatní se budou muset týden před Drtičem rozhodnout, jestli chtějí jet. Pokud ano, musí zaplatit do pátku 6.6. My pak ještě 2 pracovní dny počkáme na došlé platby a např. v útery před Drtičem všechny co nezaplatí ze seznamu smažeme a uvolněné místa zaplníme náhradníky, popř. se ukáže kolik ještě zbývá volných míst.
Výhody to bude mít tyto:
1. každý náhradník bude dopředu vědět, jestli na něj vyšlo místo (to ocení hlavně účastníci z dálky, z Brna, Prahy, Č.Budějovic, Liberce....)
2. náhradníci si mohou vyzvednout mapu i v pátek, bude méně stresu v sobotu
3. prezentace bude rychlejší, u dříve přihlášených se nebudeme zdržovat s penězi (platit budou na místě jen náhradníci)
4. no a i pro účastníky, co zaplatí dopředu, to má jednu výhodu - když už zaplatí, tak se spíš přinutí přijet, i kdyby třeba trochu mrholilo ;-)
Doufáme, že to bude ku prospěchu většiny.

Ještě info pro účastníky ze zahraničí - pro vás se nic nemění, 200,-Kč můžete zaplatit až při prezentaci.


Zpět na titulní stránku Drtiče